Sebrali jste nám autobus – vraťte nám autobus 123

123-ka jezdí až na Klamovku – prázdná bez cestujících

Od 30. listopadu 2012 se podepisuje další petice za  za obnovení trasy autobusu č. 123 k metru Anděl. Pokud je nám známo, je to již čtvrtá petice za autobus 123. O. s. Cibulka se podílelo na v pořadí druhé petici a od 4. září sbíráme zkušenosti s přecházením na Kavalírce, první část jsme už poslali příslušným úřadům. Přečtěte si odpověď ROPIDu. Novou petici můžete podepsat na adrese V Cibulkách 21 a 22 a také zde na internetovém petičním portálu, odkud také citujeme její text:

 

 

SEBRALI JSTE NÁM AUTOBUS – VRAŤTE NÁM AUTOBUS 123

ŽÁDOST O VRÁCENÍ TRASY AUTOBUSU 123 ze ŠMUKÝŘKY K METRU KNÍŽECÍ

Od září 2012 byla zkrácena trasa autobusu 123 z původní, po mnoho desetiletí fungující trasy, která vedla od Šmukýřky až k metru B, na trasu ukončenou už na Kavalírce.
Takto bylo zrušeno spojení s metrem i s centrem a značně ztíženo napojení na ostatní tramvajové trasy.
Žádáme obnovení původní fungující trasy ze Šmukýřky k metru B Knížecí.
Jakou úsporu vám přinášejí lidé o holích, o berlích, staří lidé, maminky s dětmi a kočárky, kteří musejí navíc přestupovat ? Je velmi namáhavé s kočárkem a dítětem přestoupit. Je velmi namáhavé přestupovat s nákupem pokud chodíte o berlích nebo o holi. Je obtížné přestupovat jako učitelka se třídou. Pracující jezdí o půl hodiny déle do práce a z práce.
Cesta na metro se prodloužila z původních 12 minut na asi 30 minut s přestupem a docházkou.
Obyčejní pracující občané si říkají: PROČ? PROČ TOHLE?
Proč další akce proti nám, Pražanům?

Příspěvek byl publikován v rubrice bus 123, Nezařazené, Ze života, Životní prostředí. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..